logo

Saradnja

Web stranica Divcibarenje.rs je registrovani partner globalne booking agencije booking.com, kao našem partneru, usluga povezivanja sa web stranicom booking.com je potpuno besplatna, i mi tu uslugu registracije možemo uraditi za Vas. Takođe Vaši gosti dobijaju mogućnost rezervacije direktno i sa stranice divcibarenje.rs, kao specijalizovane i lokalizovane strane booking.com stranice.

Zašto Booking.com?

Globalna vidljivost

Tokom čitave godine predstavljamo vaš objekat širokoj publici širom sveta.

Besplatna registracija

Bez troškova registracije ili pretplate kada postanete naš partner.

Višejezična, non-stop podrška

Naša podrška je non-stop dostupna vama i vašim gostima na do 40 jezika.


Kako mi poslujemo

  • Vi nama dajete sve informacije o svom objektu

    Tokom procesa registracije dodajte informacije o svom objektu, fotografije i pravila vezana uz plaćanje. Nakon što potvrdimo vaše podatke, svoj objekat možete da postaviti dostupnim na našem veb sajtu i da odmah počnete da primate rezervacije.

  • Predstavljamo vaš objekat gostima iz čitavog sveta

    Vaš objekt prikazujemo gostima iz čitavog sveta na 41 jeziku. Takođe, promovišemo vaš objekat na raznim pretraživačima poput Gugla, Binga i sl. Na taj način pomažemo vam da prodate više soba i da povećate svoje prihode!

  • Primate trenutne rezervacije i recenzije

    Sve rezervacije napravljene putem Booking.com veb sajta su automatski potvrđene. Booking.com gosti nakon svog boravka pišu recenzije i pomažu vašim budućim gostima pri izboru smeštaja.