logo

Oglašavanje

Web stranica Divcibarenje.rs je registrovani partner globalne booking agencije booking.com, kao našem partneru, usluga povezivanja sa web stranicom booking.com je potpuno besplatna, i mi tu uslugu registracije možemo uraditi za Vas. Takođe Vaši gosti dobijaju mogućnost rezervacije direktno i sa stranice divcibarenje.rs, kao specijalizovane i lokalizovane strane booking.com stranice.

Zašto Divcibarenje.rs?

Globalna vidljivost

Tokom čitave godine predstavljamo vaš objekat širokoj publici širom sveta na srpskom i engleskom jeziku.

Besplatna online rezervacija za Vaše goste

Bez naknadnih troškova registracije ili pretplate kada postanete naš partner.

Specijalizovana za planinu Divčibare

Naša web stranica promoviše planinu Divčibare, i nudi sve potrebne informacije o planini prosečnom turisti na srpskom i engleskom jeziku.Moderan i inovativan način predstavljanja Vašeg objekta širokom broju potencijalnih gostiju. Najpovoljniji i najefikasniji vid marketinga trenutno u ponudi.


Kako mi poslujemo?

  • Vi nama dajete sve informacije o svom objektu

    Tokom procesa registracije dodajte informacije o svom objektu, fotografije i pravila vezana uz plaćanje. Nakon što potvrdimo vaše podatke, svoj objekat možete da postavite dostupnim na našem veb sajtu i da odmah počnete da primate rezervacije.

  • Predstavljamo vaš objekat gostima iz čitavog sveta

    Vaš objekt prikazujemo gostima iz čitavog sveta na 41 jeziku. Takođe, promovišemo vaš objekat na raznim pretraživačima poput Gugla, Binga i sl. Na taj način pomažemo vam da prodate više soba i da povećate svoje prihode!

  • Primate trenutne rezervacije i recenzije

    Sve rezervacije napravljene putem našeg ino partnera Booking.com veb sajta su automatski potvrđene. Booking.com gosti nakon svog boravka pišu recenzije i pomažu vašim budućim gostima pri izboru smeštaja, a te iste recenzije se prikazuju i na sajtu divcibarenje.rs