logo

Ekstremni sportovi

Pojedini predeli Divčibara privlačni su za avanturistički turizam i ekstremne sportove: mauntinbajking, motokros, paraglajding, orijentaciju u prirodi, slobodno penjanje, kanjoning. Već su organizovana mauntinbajking takmičenja, orijentacioni krosevi, trke preživljavanja, a  Divčibare su redovna stanica na relijima džipova i motocikala.

Avanturistički turizam, sve popularniji u svetu i kod nas, može predstavljati zapažen deo buduće turističke ponude Divčibara.

Vožnja četvorotočkaša na Divčibarama učiniće Vaš boravak nezaboravnim!

Mnoštvo prelepih vidikovaca, uspona i vrtača , uzbudljivih šumskih i makadamskih puteva ostaviće svakog avanturistu nedorečenim.
Iznajmljivanje atv – a na 1h iznosi 6000 din. , dok je iznajmvljivanje na 30 min. 3000 din.
Takodje postoje i organizovane ture u trajanju od 4h ( sa posetom okolnih planina, reka i jezera, slikanjem fantastičnim predela i dr. ) i njihova cena se kreće od 170 evra po motoru pa na niže ( ukoliko se rentiraju 2 motora cena po motoru će iznositi 150 evra ).
Najavu za rentiranje atv – a je neophodno najaviti minimum 24h ranije na broj telefon 064/64-39-766, kontakt osoba je Nemanja Mićić. ( ukoliko su u pitanju oraginozovane ture minimum 48h ranije ).